Linkbuilding kosten

Bent u van plan om met linkbuilding aan de slag te gaan en vraagt u zich af wat de linkbuilding kosten zullen zijn? Dan is het goed om te weten dat dit afhankelijk is van wat u wilt. Linkbuilding kan namelijk op verschillende manieren worden aangepakt en dit zal ervoor zorgen dat de prijs ook flink kan verschillen.

Wij plaatsen links voor €3,- € 6,- €10,- € 15,- € 45,- maar sommige ook voor €150,- per link. Afhankelijk van wat de wensen en de aantallen zijn.

Weten welke prijzen voor jouw van toepassing zijn? Neem contact op!

Een voordeel van met ons in zee gaan, je betaald per geplaatste link, wij rekenen niet 50 euro per uur en vervolgens is het maar gokken hoeveel links je daar voor krijgt. We werken performance based, je betaald alleen voor wat we opleveren.

Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken op basis van DR, DA, TF, focussen op relevantie, plaatsen blogs, links en startpagina links.

Mocht u bijvoorbeeld voor goedkope startpagina links kiezen, dan betaalt u veel minder dan wanneer u voor blogartikelen met links erin kiest. Kortom, u kunt dus uw eigen linkbuilding kosten bepalen.

Echter focussen wij meer op de opbrengst dan op de kosten, als u veel waar wenst voor uw geld dan kunt u zeker met ons in zee gaan. Wij zijn namelijk expert op het gebied van linkbuilding en bij ons zijn er verschillende manieren van linkbuilding mogelijk.

Wenst u de exacte kosten voor u te weten? Neem contact op, alles is voor ons maatwerk.

— FULL SERVICE LINKBUILDING

Meer informatie opvragen?

Linkbuilding

Meer dan alleen uitleg van linkbuilding kosten

Wilt u meer weten dan alleen de linkbuilding kosten, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij weten namelijk als geen ander hoe linkbuilding gedaan moet worden. Linkbuilding kan op diverse manieren uitgevoerd worden. Echter blijft het belangrijk om aan de lange termijn te denken. Wanneer u denkt aan de lange termijn, dan betekent dit dat u voor een strategie kiest waarbij er maandelijks een bepaald aantal links worden geplaatst en er rekening wordt gehouden met de eisen van Google. Zo zal de opbouw van de links natuurlijk zijn en dit geldt ook voor de opbouw van de ankers.

Een zeer betrouwbare aanbieder

Wanneer u met ons in zee gaat spreken wij kosten af op geplaatste link of geplaatst blog bericht, zo betaald u alleen voor hetgene wat opgeleverd wordt en niet een bedrag per uur waarbij u zich maar af moet vragen wat er uiteindelijk uit gaat komen. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en komt u niet opeens voor onverwachte kosten te staan. Wij kunnen worden gezien als een betrouwbare aanbieder en dit is niet voor niets het geval. Onze afspraken komen wij namelijk na en wij houden onze klanten op de hoogte van het gehele proces. Dit is niet alleen in het begin het geval, dit doen wij non stop. Wij vinden het zelf namelijk ook erg vervelend om met een partij samen te werken die ons niet goed op de hoogte houdt. Juist daarom letten wij hier extra goed op bij onze klanten. Wij streven ernaar om mails zo snel mogelijk te beantwoorden en telefonisch zijn wij altijd te bereiken. Dat is hoe wij momenteel ondernemen en in de toekomst zullen wij dit op dezelfde manier blijven doen.

Waar voor je geld

 

snelle reactie

 

website linkbuilding

betrouwbare aanbieder

 

passie

Passie

De linkbuilding kosten brengen wij eenvoudig voor u in kaart. Wat wij echter nog liever voor u in kaart brengen is wat u meer gaat verdienen wanneer u kiest voor ons als partij als uw linkbuilding expert. Er zal namelijk meer verkeer naar uw of de website van uw klant leiden, dit zal voor meer verkopen zorgen en uiteindelijk tot een hogere omzet en meer winst leiden. Wij zijn erg goed in ons werk en dit is niet voor niets het geval. Wij hebben namelijk een team vol experts die al jarenlange ervaring hebben. Keer op keer weer weten wij ervoor te zorgen dat bedrijven beter vindbaar worden op het internet. Wij doen dit met erg veel passie en dit zorgt ervoor dat wij ons werk ook leuk vinden. Dit is duidelijk terug te zien in het werk dat wij leveren.

Het belang van content

Linkbuilding is belangrijk en de linkbuilding kosten geven u houvast. Echter is uw website zelf minstens zo belangrijk. Juist daarom zal er eerst een zoekwoordanalyse uitgevoerd moeten worden. Op basis van deze analyse zullen er landingspagina’s aangemaakt moeten worden. Deze pagina’s zullen veel tekst moeten bevatten, niet zomaar tekst. Deze tekst zal qua Nederlands helemaal in orde moeten zijn. Tevens zal het zo moeten zijn dat het zoekwoord waarvoor is gekozen op een bepaalde pagina naar voren zal moeten komen. Verder zal de website geoptimaliseerd moeten worden. Dit houdt in dat de website voldoet aan alle eisen die Google stelt. Wanneer dit het geval is, is het pas aan te raden om met linkbuilding aan de slag te gaan.

Een linkbuilder is een ondersteuning van de tekst, content is king.

 

content
Blog

Blog artikelen

De linkbuilding kosten zijn ook afhankelijk van het aantal blogartikelen dat u afneemt. In bovenstaande alinea heeft u al kunnen lezen dat het erg belangrijk is om voldoende content op uw website te hebben. Echter is dit niet het enige waarbij content van groot belang is. Zo zal u er bijvoorbeeld ook voor moeten zorgen dat u blog artikelen schrijft of laat schrijven met voldoende waarde. Wanneer u dit op een relevante website laat plaatsen met links erin, dan zal dit zeer goed zijn voor vindbaarheid.

Neem contact met ons op

Mocht u voor linkbuilding uitbesteden willen kiezen, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. Het maakt hierbij niet uit of u zelf een linkbuilding bureau bent of dat u dit doet als particulier. Mocht u zelf de eigenaar zijn van een linkbuilding bureau, weet dan dat wij ook op basis van white label voor u aan de slag zullen gaan. Uw klant weet dan niet dat wij het werk doen, wij doen dit namelijk namens uw bedrijf.

Mocht u met ons in zee willen gaan, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Tevens kunt u een offerte aanvragen of bij ons op kantoor naar binnen lopen.

— FULL SERVICE LINKBUILDING

Meer informatie opvragen?

Chat openen
Hallo!
Wil je meer informatie?