Wij zijn uw link builder

Laat één ding meteen duidelijk zijn: wij zijn precies die link builder die u zoekt en die u echt verder kan helpen. Het werk van de link builder is uitermate belangrijk als u met uw website of webwinkel gevonden wilt worden, meer bezoekers wilt en meer omzet wenst te genereren. Laten wij nou precies de juiste partij zijn die dit voor u en samen met u kan bewerkstelligen.

— FULL SERVICE LINKBUILDING

Meer informatie opvragen?

Het werk van een link builder is uitermate belangrijk

Het werk van de link builder is uitermate belangrijk. Een link builder is verantwoordelijk voor de links en verzamelt relevante links naar uw webshop of website, Door te klinken, worden websites en webpagina’s met elkaar verbonden. Op die manier worden de websites of webshops beter geïndexeerd door de zoekmachines. Een goede linkbuilder zoekt de voor u relevante en geschikte websites. Dat is in veel gevallen gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Alles wat noodzakelijk is om online vindbaar te zijn

Met alleen een link builder bent u er niet. Vandaar ook dat onze professionals alle facetten van het vak beheren en alles vaardigheden hebben om uw website of webshop beter zicht- en vindbaar te maken. Daarom beheersen onze specialisten alles wat noodzakelijk is om online beter vindbaar te zijn. Linkbuilding is overigens alleen van toegevoegde waarde als het op de juiste wijze toegepast wordt. Idealiter doet u dat volgens een bepaald plan, waarbij de focus vooral op de lange termijn ligt. Het is verleidelijk voor snel succes te gaan en bijvoorbeeld ineens veel links te plaatsen. Dat kan zich echter ook tegen u keren en een ban van Google opleveren. In dat geval bent u voor een bepaalde periode helemaal niet zichtbaar.

Content

Kwalitatieve content is uitermate belangrijk

Als linkbuilder onderkennen wij het belang van goede content. Uw website dient altijd voldoende content te hebben. Die content kunt u zelf maken, wij kunnen u ook dat werk uit handen nemen. Kwalitatief goede content is belangrijk, bovendien scoort ook de langere tekst goed. Daarnaast is bloggen en andere artikelen schrijven goed voor de vindbaarheid van uw website of webshop. Dus het zorgen voor goede en relevante content is ook een belangrijk wapen van de goede link builder. Uiteraard worden in de teksten voldoende in- en externe links opgenomen. Door zo te werken zal Google de pagina’s relevanter gaan vinden.

google  zoek

Hoe hoger de positie in Google, hoe meer bezoekers en hoe meer omzet

Belangrijk om ook voor u de perfecte link builder te zijn is een groot netwerk. Ook daar hoeft u zich geen zorgen om te maken als u kiest voor ons als uw linkbuilding partner. Onderschat in elk geval het belang van linkbuilding nooit. Linkbuilding bepaalt voor zeker 50 procent de positie die u met uw website of webshop bekleedt binnen de Google ranking. Die positie is voor echt elke webshop of website van het grootste belang. Hoe hoger de positie in Google, hoe meer bezoekers er op uw website komen en hoe meer omzet u gaat genereren.

Als u linkbuilding serieus neemt, besteedt u het uit

Het uitbesteden van linkbuilding aan een professionele link builder is het beste wat u kunt doen. Een professional heeft de technische kennis en weet alles van HTML. Ook dat is een voorwaarde om goede linkbuilding toe te kunnen passen. Onze linkbuilders kennen de techniek en kunnen een beroep doen op een groot netwerk. Voor ze daar een beroep op doen, zal in alle gevallen eerst een grondige analyse gemaakt worden, bijvoorbeeld van de zoekwoorden. Ook de concurrentie zal in beeld worden gebracht. Alleen dan weet de linkbuilder waar het zich specifiek op moet richten. Er is geen tool of techniek die onze link builder vreemd is. Of klanten we het anders zeggen; linkbuilding is alleen effectief als u het uit laat voeren door een specialist. Door een partij met kennis en ervaring. Wij zijn zo’n partij en kunnen u als link builder op alle facetten bijstaan.

Linkbuilding

U staat zelf zeker niet aan de zijlijn

Uiteraard staat u zelf niet helemaal aan de zijlijn. Voor de link builder daadwerkelijk aan de slag gaat moet er een strategie bepaald worden. Die strategie komt tot stand na uitvoerig overleg waarbij u uiteraard inbreng heeft. De te volgen koers is een veilige. Het risico’ op een ban van Google wordt steeds vermeden. Samen gaan we door het werk van de link builder zorgen voor meer bezoekers op uw website of webshop. De bezoekers die via de zoekmachines op uw website komen, staan bekend als de beste converterende consumenten. U kunt wat dat betreft dus beter mensen via de zoekmachine krijgen dan mensen die op een advertentie afkomen.

strategie

strategie

Google 

 

Maat voor u buedgt

Meer bezoeker

 

Linkbuilding

Meer bezoeker

 

Het inschakelen van een link builder is het beste wat u kunt doen

Een link builder inschakelen is dus het best wat u kunt doen. Alleen zo bereikt u precies dat effect dat u vooraf voor ogen hebt. Zelf aan de slag gaan kan, maar dan bereikt u nooit het effect dat u wel krijgt als u een professionele link builder aan het werk zet.

Chat openen
Hallo!
Wil je meer informatie?