Een linkbuilding pakket aanschaffen

Wij bieden diverse linkbuilding pakket aan, voor kleine en grote budgetten. Wenst u hier de prijzen voor te ontvangen, neem dan even contact op. Daar wij hoofdzakelijk white-label werken kunnen wij onze prijzen niet hier op de site weergeven.

De pakketten zijn vrijwel altijd op maat gemaakt, afgestemd op uw wensen.

  • Klein pakket – 10 links per maand
  • Middel pakket – 10-40 links per maand
  • Groot pakket – 40-100 links per maand

Wil je de prijzen weten? Neem contact op!

linkbuilding pakket

          budget

Voor ieder budget

Een linkbuilding pakket hebben wij voor vrijwel ieder budget. De een heeft nou eenmaal meer te besteden dan de ander. Gelukkig kunnen wij u altijd helpen, bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan namelijk bekend om onze geweldige service, hier komen we later nog verder op terug. Er zijn in ieder geval veel soorten links waar u uit kunt kiezen. 

Bij ons kunt u terecht voor een budget van 100 euro maar ook met een budget van 2500 euro.

Samen met u bepalen wij de ideaal te plaatsen links en blogs.

Welke links zijn er?

 Wanneer u kiest voor een linkbuilding pakket, dan heeft u ook de keuze uit verschillende soorten links. Denk hierbij aan startpagina links, partner links, maar ook aan links door middel van content. Vaak is het voor links het beste om ze in-content te krijgen, echter is het afhankelijk van het budget of dit mogelijk is. Door middel van het schrijven van artikelen en het plaatsen van deze artikelen op andere websites van kwaliteit met hierin een linkje naar uw website, kunt u al snel hogere posities in Google genereren. Uiteraard kunt u deze artikelen zelf schrijven, echter kunnen wij dit ook voor u doen. De plaatsingen regelen wij in ieder geval, de rest is bespreekbaar. Wij zijn er niet voor niets voor het hele linkbuilding pakket.

Wanneer u aan de slag gaat met het schrijven van artikelen, dan is het belangrijk dat u zich aan de SEO richtlijnen houdt. Er zijn namelijk een hoop richtlijnen waar artikelen aan moeten voldoen. Tenminste, wanneer u ervoor wilt zorgen dat deze artikelen u helpen met betere vindbaarheid.

Links

lINKS

linkbuilding pakket

linkbuilding pakket

 

SEO richtlijnen

SEO richtlijnenlinkbuilding uitbesteden

 

SEO richtlijnen

Blogs

 

op maat

Een linkbuilding pakket op maat

Bij ons kunt u uiteraard terecht voor een linkbuilding pakket op maat. In dit linkbuilding pakket treft u ook artikelen aan die wij op blogs plaatsen. Hierbij houden wij een zoekwoord percentage van 2% aan. Tevens zorgen wij ervoor dat de teksten minimaal 450 woorden zijn en dat deze linken naar uw landingspagina’s.

Een landingspagina is een pagina waarop u wilt scoren. Heeft u deze nog niet, dan kunnen wij deze uiteraard ook voor u aanmaken echter gaat het dan meer richting SEO linkbuilding. Hierbij zijn er ook een hoop dingen belangrijk. Denk hierbij aan het aantal woorden. Bij een landingspagina is het tegenwoordig zo dat je snel 1000 woorden nodig hebt (afhankelijk van de concurrentie). Heeft de concurrentie meer woorden, dan is het aan te raden om zelf dus ook meer te schrijven of je dient echt super goede content te plaatsen. Tevens zal de pagina interne en externe links moeten bevatten.

Wij helpen u verder

Met een linkbuilding pakket kunt u dus kiezen voor links door middel van artikelen. Echter hebben wij ook andere links voor u, hier vertelde we in het begin van deze pagina al wat over. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om partnerlinks te laten plaatsen. Partnerlinks zijn links die zijn terug te vinden op de partner pagina’s van de websites waarop wij plaatsen, deze links zijn zeker aan te raden.

Naast de partnerlinks kunt u er bij het linkbuilding pakket ook nog voor kiezen om links door ons te laten plaatsen op startpagina’s. Deze links zijn relatief goedkoop en van lagere kwaliteit. In onze ogen is dit de minst verstandige keuze. Dit kan echter wel een mogelijkheid zijn op het moment dat u minder budget tot uw beschikking heeft. Een ding is in ieder geval een feit, wanneer u een linkbuilding pakket bij ons afneemt, dan maakt u een goede keuze.

linkbuilding

Een linkbuilding pakket bij ons afnemen

Een linkbuilding pakket bij ons afnemen doet u niet alleen vanwege de kwaliteit en de scherpe prijzen. Dit doet u namelijk ook omdat wij echt voor onze klanten klaar staan. Zo kunt u altijd contact opnemen met onze experts en wij doen er alles aan om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Tevens staan wij erom bekend dat wij echt met onze klanten meedenken en dit is niet voor niet het geval. Bent u benieuwd naar onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u uiteraard een vrijblijvend gesprek met ons aanvragen. Natuurlijk zit u dan nergens aan vast. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen doen als het gaat om linkbuilding. Een afspraak kunt u gemakkelijk aanvragen via het contact formulier, of bel even.

— FULL SERVICE LINKBUILDING

Meer informatie opvragen?

Chat openen
Hallo!
Wil je meer informatie?