Linkbuilding reseller

Vindbaar worden op het internet, wie wil dit nou niet? Steeds meer ondernemers lijken door te hebben dat er op het internet een hoop geld te verdienen valt. Mocht jij dit ook als ondernemer zijnde willen doen en doe je dit momenteel nog niet, dan staan wij voor je klaar om je te helpen. Als geen ander weten wij namelijk hoe jouw website beter vindbaar kan worden op het internet. Ook kan je ons inzetten als linkbuilding reseller. Wil jij weten wat het inhoudt om een partij in te zetten als linkbuilding reseller, lees dan verder. Op deze pagina gaan we je precies vertellen waarom wij jou perfect kunnen helpen als reseller!

— FULL SERVICE LINKBUILDING

Meer informatie opvragen?

15 + 1 =

Wat is linkbuilding?

Voordat we je gaan vertellen hoe je ons in kunt zetten als linkbuilding reseller, gaan we je eerst uitleggen wat linkbuilding nou eigenlijK is. Bedrijven die ervoor willen zorgen dat hun website hoger in Google komt te staan kiezen ervoor om een linkbuilding aanbieder in te schakelen. Wij zijn zo’n partij en wij hebben een behoorlijk netwerk in ons beheer. Met behulp van linkbuilding kom je hoger in Google te staan omdat er links naar je website toe gaan. je vraagt je nu vast af: hoe gaat dit in zijn werking en dit leggen we je graag uit. Laten we beginnen met links uit blogartikelen!

Links uit blogartikelen

Wanneer je ervoor kiest om links in blogartikelen te verwerken en deze vanuit hoge kwaliteit sites laat versturen naar jouw website of die van je klant, dan kies je voor een zeer goede manier van linkbuilding. Je schrijft een artikel van bijvoorbeeld 500 woorden, laat het zoekwoord hier 1.5% in terug komen en je linkt het vervolgens naar jouw site of dus die van de klant waar je het voor doet. Door dit maandelijks te doen zal je website hoger in Google komen.

Links

Partnerlinks

Je zou er ook voor kunnen kiezen om links te laten plaatsen op partner pagina’s. Dit zijn speciale pagina’s op websites die zijn gemaakt om een link op te plaatsen. Ook wanneer je door ons partnerlinks laat plaatsen, kan je ervan uitgaan dat we op zoek gaan naar de best denkbare kwaliteit.

Google ranking

Startpagina links

Mocht je minder budget tot je beschikking hebben en wil je links laten plaatsen, dan zou je ervoor kunnen om startpagina links te laten plaatsen. Echter raden we het niet aan om dit alleen maar te doen. Zo nu en dan kan het wel, de kwaliteit is echter een stuk minder dan bijvoorbeeld de links uit blogartikelen.

De juiste kennis voor een linkbuilding reseller

Linkbuilding is niet iets waar je zomaar mee aan de slag moet gaan. Wanneer je dit op de verkeerde manier doet, dan kan dit er namelijk voor zorgen dat je een penalty krijgt van Google. Dit wil je absoluut niet want dit zorgt ervoor dat je website in een keer onvindbaar wordt op het internet. Wanneer je aan de slag wilt gaan met linkbuilding, dan zal je hier zeker verstand van moeten hebben. Tevens zal je een bepaalde strategie toe moeten passen en zal je een natuurlijk linkprofiel op moeten bouwen. Doe je dit niet, dan is de kans klein dat het een succes wordt.

Linkbuilding

Reseller service

Ben jij zelf de eigenaar van een online marketing bureau en bied jij ook linkbuilding aan? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om ons in te zetten. Dit kan handig zijn voor als je zelf geen ruimte meer hebt om links te plaatsen of als je hier geen tijd meer voor hebt en dit aan een externe partij wilt uitbesteden. Mocht jij deze dienst momenteel niet aanbieden, dan zou je ervoor kunnen kiezen om dit wel aan te bieden. Wij regelen alles en handelen namens jouw naam. Het enige dat jij hoeft te doen is nieuwe klanten binnenhalen.

Linkbuilding

Nieuwe business

Ben je ondernemer en wil je nieuwe business beginnen, ook dan zou je ervoor kunnen kiezen om ons in te zetten, simpelweg omdat wij alles voor je doen en jij lekker sales kunt doen. Wij staan graag voor onze klanten klaar met de linkbuilding reseller service. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan namelijk klaar om jou te helpen. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvend gesprek aan en wij vertellen je alles over wat we voor jou kunnen betekenen zonder dat je hier aan vast zit.

Linkbuilding

Mocht jij met je bedrijf hoger in Google willen komen te staan en ben je niet op zoek naar een reseller service, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je namelijk ook helpen op het moment dat jij beter vindbaar wilt worden op het internet. Keer op keer maken wij bedrijven vindbaar en dit doen wij onder andere door linkbuilding toe te passen. Echter is dit niet het enige dat we doen. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld ook een website laten maken en kunnen wij je ook helpen met e-mailmarketing en SEA.

Onze diensten zijn er puur om ervoor te zorgen dat bedrijven beter vindbaar worden en meer klanten krijgen. Het internet is de toekomst en dit blijkt wel uit het feit dat mensen steeds vaker hun aankopen op het internet doen. Heb jij momenteel bijvoorbeeld alleen een winkel in een stad of een dorp, dan bereik je grotendeels alleen maar de mensen uit de regio, mocht jij ervoor kiezen om ook online aan de slag te gaan, dan kan je mensen uit het hele land of zelfs vanuit de hele wereld bereiken. Je doelgroep en je kansen worden een stuk groter en dat is toch fantastisch?

Moz Toolbar

Reseller service

 

Linkbuilding

Linkbuilding

 

Onze service

Naast dat wij kwaliteit bieden en een geweldige reseller service hebben staan wij ook bekend om onze goede service. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld ook voor dat we zo snel mogelijk reageren op aanvragen en vragen van klanten en komen wij onze afspraken na. Heldere afspraken zijn namelijk de basis van vrijwel iedere samenwerking en wij geloven er absoluut in dat een samenwerking beide partijen verder kan helpen. Onze rapportages zijn zeer duidelijk en de links die wij plaatsen verkopen wij voor eerlijke prijzen.

Chat openen
Hallo!
Wil je meer informatie?