Wat is linkbuilding?

Linkbuilding, dat is waar wij u bij kunnen helpen. De vraag is echter: wat is linkbuilding? Dit leggen wij u graag uit. Met linkbuilding zorgt u er namelijk voor dat er verschillende links naar uw website toe gaan. Met behulp van deze links kunt u beter scoren in Google en wij kunnen u hier dus bij helpen. Wij zijn er voor verschillende bedrijven en wij kunnen zelfs als whitelabel werken. Dit houdt in dat wij het werk voor uw klanten kunnen doen en zij hier niets van afweten. Heeft u werk te veel of mist u bepaalde kennis? Dan is dit natuurlijk ideaal!

linkbuilding

Digitale tijdperk

Momenteel leven we in het digitale tijdperk. Vrijwel iedereen maakt gebruik van internet en dit is duidelijk te zien aan de omzet die bedrijven op het internet maken. Mocht u een fysieke onderneming hebben en wilt u meer omzet draaien? Dan is het verstandig om een webshop te laten maken. Met behulp van een webshop kunt u namelijk ook online verkopen. Een webshop alleen is echter niet genoeg. Zo is het ook belangrijk dat uw website vindbaar is in Google. Hierbij is het belangrijk dat u zich focust op een aantal zoekwoorden. Hier zal een zoekwoordanalyse voor gemaakt moeten worden. Met behulp van zo’n analyse kunt u ook meteen zien hoe veel mensen op een zoekwoord zoeken per maand. Tevens kunt u zien of er veel concurrentie is. Uiteindelijk is het de bedoeling dat u zich focust op een aantal zoekwoorden.

Hoger scoren in Google

Wat is linkbuilding? Met linkbuilding kunt u hoger scoren in Google. Nadat u voor een aantal zoekwoorden gekozen heeft zult u een landingspagina voor ieder zoekwoord moeten maken. Vervolgens kunt u naar deze zoekwoorden linken en zult u hoger scoren in Google, mits u dit op de juiste manier doet. Wat is linkbuilding? Eigenlijk het sturen van links naar deze landingspagina’s om vervolgens beter vindbaar te worden.

Linkruilen

Links inkopen

Wat is linkbuilding? Hiermee zorgt u er dus voor dat u links naar uw website toe laat gaan. Mocht u zelf geen netwerk hebben met websites, dan kunt u ook links inkopen bij andere partijen. Zo kunt u dit bijvoorbeeld bij ons doen. Wij zijn een linkbuilding bureau en wij hebben een netwerk met verschillende soorten thema’s. Mocht u bijvoorbeeld links willen voor een marketingbureau, dan zullen deze links wel van marketing gerelateerde websites af moeten komen. Relevantie is een zeer belangrijk onderdeel als het gaat om linkbuilding, hier zal dus goed op gelet moeten worden, anders is het vrijwel onmogelijk om vindbaar te worden.

Links inkopen

Linkruilen

Wat is linkbuilding? Een andere manier van linkbuilding is door middel van linkruils. Met linkruils kunt u links uit uw netwerk ruilen met links uit het netwerk van iemand anders. Dit is een werkwijze die veel online marketingbureaus toepassen. Zij kunnen hierdoor gebruikmaken van meer websites en dit is natuurlijk wel zo handig. Na verloop van tijd is het eigen netwerk natuurlijk vol en zal men op zoek moeten gaan naar websites uit andere netwerken.

Natuurlijk linkbuilden

Wat is linkbuilding? Natuurlijk linkbuilden valt hier ook onder. Hierbij gaat men op zoek naar websites die relevant zijn aan de website van de klant. Vervolgens stuurt men een bericht naar de eigenaar van de website. Deze eigenaar kan vervolgens bepalen of hij het goed vindt dat er een link geplaatst wordt. De kans is groot dat deze hier een link voor terug wilt. U zult dan op de eigen website ook een partnerpagina moeten hebben. Op deze pagina kunt u dan een link plaatsen voor de andere partij of in ons geval plaatsen wij een link op een website in ons beheer en krijgt u de link van de andere webmaster.

Content

Teksten zijn ontzettend belangrijk tegenwoordig. Steeds meer aanbieders kiezen ervoor om links in content te plaatsen. Denk hierbij aan een artikel van duizend woorden dat wordt geplaatst op een relevante website. Wij kunnen u hier erg goed bij helpen. Niet alleen met het plaatsen van de artikelen, maar ook met het schrijven van deze artikelen. Bij het schrijven van de artikelen zijn ontzettend veel dingen belangrijk. Wij houden rekening met alle punten op dit gebied. Zo zal het zoekwoord een bepaald aantal keer terug moeten komen. Denk hierbij aan een percentage van 1-3%, zo ziet Google goed dat er op dit zoekwoord gefocust wordt. Mocht u de artikelen zelf willen schrijven, dan kunt u ons natuurlijk ook om tips vragen, wij helpen u graag verder!

Moz Toolbar

Moz Toolbar

Wat is linkbuilding? Linkbuilding is ook goed bepalen of een bepaalde websites goed genoeg zijn om links op te plaatsen. Dit kunt u doen met de tool Moz Toolbar. Door middel van DA en PA geeft deze tool aan of een website geschikt is om links op te plaatsen. Uiteraard maken wij hier als linkbuilding bureau ook gebruik van.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden, dat is wat u bij ons kunt doen. Wij zijn er voor iedereen en wij hebben ontzettend veel soorten links in het assortiment. Tevens kunnen wij een strategie voor u maken. Mocht u liever zelf de touwtjes in handen houden, dan kan dat natuurlijk ook.

Wij helpen u graag verder

Stelt u zichzelf de vraag: wat is linkbuilding? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u namelijk graag verder. Voor al uw vragen kunt u ons uiteraard om hulp vragen. Bent u op zoek naar een partij die dit voor u kan realiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn specialist en staan bekend om het goede werk dat wij leveren. Echter is dit niet het enige waar wij om bekendstaan. Wij staan namelijk ook bekend om onze duidelijke communicatie. Wij geven onze klanten duidelijkheid en dit doen wij tijdens het gehele proces. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder onder het genot van een kop koffie.

— FULL SERVICE LINKBUILDING

Meer informatie opvragen?

2 + 5 =

Chat openen
Hallo!
Wil je meer informatie?